Interkerkelijke Gemeente Guardamar del Segura "De Hoeksteen"

voor Nederlandstaligen aan de Costa Blanca

Welkom

De kerkenraad heet u van harte welkom op de website van de Interkerkelijke Gemeente van Guardamar del Segura "De Hoeksteen". Onze gemeente wil een thuis zijn voor mensen van diverse kerkelijke gezindten, die zich in onze regio gevestigd hebben of tijdelijk in Spanje verblijven. 

Onze kerkzaal bevindt zich in Guardamar del Segura. De gemeente strekt zich uit langs de kust van Alicante en Santa Pola tot Torrevieja en Orihuela Costa, en verder het binnenland in tot aan Orihuela. Noordelijk van ons gelegen zustergemeenten zijn: de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente van Benidorm en de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente van Denia.
De Interkerkelijke Gemeente Guardamar del Segura werkt, zoals vele andere kerken in Spanje, Portugal en Turkije, nauw samen met de Stichting I.P.N.Z.E. (Interkerkelijk Pastoraat voor Nederlanders in Zuid Europa: zie http://www.ipnze.nl 

Onze kerkdiensten beginnen iedere zondag om 11.00 uur. 
Het adres van de kerkzaal is :

Residencial BellaMare (Restaurante Augusto)
Calle Austria 11
Urbanisatie Campomar                                  
03140 Guardamar del Segura 

Voor een routebeschrijving:   http://iggds.nl/Home/Hoe-vindt-u-ons/
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig bij het gebouw.

Naast de erediensten op zondag organiseert onze kerk diverse activiteiten zoals inspiratieochtenden en cantorij-oefeningen op woensdagmorgen in onze kerkzaal, zang- en leeravonden, excursies. Voor al deze activiteiten bent u van harte uitgenodigd.

Wij ontmoeten u graag! 
UA-118123266-1