Interkerkelijke Gemeente Guardamar del Segura

Voor Nederlandstaligen aan de Costa Blanca

Welkom

De kerkenraad heet u van harte welkom op de website van de Interkerkelijke Gemeente van Guardamar del Segura. Onze gemeente wil een thuis zijn voor mensen van diverse kerkelijke gezindten, die zich in onze regio gevestigd hebben of tijdelijk in Spanje verblijven. 

Onze kerkzaal bevindt zich in Guardamar del Segura. De gemeente strekt zich uit langs de kust van Alicante en Santa Pola tot Torrevieja en Orihuela Costa, meer het binnenland in tot Orihuela en zelfs tot bijna aan Murcia toe.
Noordelijk van ons gelegen zustergemeenten zijn: de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente van Benidorm en de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente van Denia.
De Interkerkelijke Gemeente Guardamar del Segura werkt, zoals vele andere kerken in Spanje, Portugal en Turkije, nauw samen met de Stichting I.P.N.Z.E. (Interkerkelijk Pastoraat voor Nederlanders in Zuid Europa. www.ipnze.nl

De IGGDS is als een officiële kerk ingeschreven in het register der Kerken onder nummer                     R 0300766C. Ook is onze kerk ingeschreven in het ANBI register in Nederland bij de Belastingdienst afd.buitenland te Eindhoven onder nummer 825430628,


 

Daarna zijn de donaties en giften aan onze kerk fiscaal aftrekbaar in Nederland.


Onze kerkdiensten beginnen iedere zondag om 11.00 uur. 
Het adres van de kerkzaal is:

Residencia Bella Mare (Villa Augusto)

Calle Austria 11                                  

Guardamar del Segura 

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig bij het gebouw.


Wij ontmoeten u graag!